Make Mend and Do Theatre Company Tiny Echoes

een warme, betoverende voorstelling voor 7+ over universele liefde. Fantasierijk en intens. In het kader van Boze Wolf figurentheaterfestival, halen we dit internationaal bejubeld gezelschap maar al te graag naar Aarschot.

Locatie

Aarschot 3200 Gasthuisstraat 22 cc Gasthuis Aarschot

Adalberto en Sophia zijn gelukkig. Het liefst van al kijken ze samen naar de sterren, de toekomst lacht hen toe. Tot het leven anders loopt dan gepland.. tot onverwacht moet Adelberto afscheid nemen van zijn geliefde Sophia. Hij trekt naar de kosmos waar hij zijn ware liefde levendig probeert te houden.
Make Mend and do maakt gebruikt van figuren en attributen die ze met een ongekende precisie weten te manipuleren. Camera’s leggen dit alles vast. Het resultaat is een warme, betoverende voorstelling over universele liefde. Fantasierijk en intens. In het kader van Boze Wolf figurentheaterfestival, halen we dit internationaal bejubeld gezelschap maar al te graag naar Aarschot.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
14.00

korting leden gezinsbond 10 euro
Korting met promocode GBV2021 CC Het Gasthuis Aarschot

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Mrt 08
Locatie

Vlaanderen en Brussel

Za Mrt 13
Locatie

Brussel