De TijdTemmer door WIThWIT

Deze woordeloze voorstelling voor 9+ toont een wonderlijke figuur in een beeldende installatie vol visuele en muzikale verrassingen.

Locatie

Aarschot 3200 Gasthuisstraat 22 cc Gasthuis Aarschot

Welke kleur heeft de tijd? Doden wij hem of doodt hij ons? Kies jij het moment dat je iets doet of kiest het moment jou? Is geluk groter dan verdriet of is het omgekeerd? Kan je rijker worden als je iets verliest? Kan missen je ook gelukkig maken? Kan je het verleden veranderen? En zou je dat willen?
Een oude man op scène, een uitvinder, een kunstenaar, een sjamaan. Door schaduwbeelden, tekeningen en muziek neemt hij ons mee op een woordeloze tocht door zijn verleden. Hij toont hoe hij afscheid moest nemen van zijn geliefde meisje en hoe dit afscheid hem op wonderbaarlijke plekken bracht. Een reis die ronddraait in de tijd en verschillende werelden doorkruist: Landschappen van herinneringen, herinneringen van landschappen. Tot we op opnieuw aan het einde komen...
Kan je een einde maken aan het Einde?

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
14.00

korting voor leden gezinsbond 10 euro
Korting met promocode GBV2021 CC Het Gasthuis Aarschot

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Mrt 08
Locatie

Vlaanderen en Brussel

Za Mrt 13
Locatie

Brussel